X

WiMP BLIR TIDAL

 

Etter en vellykket lansering av TIDAL i USA, Canada, Storbritannia og mer enn 20 andre land, vil WiMP nå skifte navn og leve videre under merkevaren TIDAL. Det er derfor ikke lenger mulig å lage nye WiMP-kontoer.

Dersom du har en eksisterende WiMP-konto, kan du nå logge deg inn i både WiMP og TIDAL med denne.

TIDAL er som WiMP, en musikktjeneste med fokus på redaksjonelt innhold og lossless lydkvalitet. I tillegg til vår norske redaksjons anbefalinger, vil du nå også få tilgang til aktuelle musikknyheter fra våre avdelinger over hele verden.

FORTSETT TIL TIDAL.COM

Har du en WiMP-konto? Logg inn her

LAST NED WiMP - FÅ TILGANG TIL MER ENN 25 millioner LÅTER
WiMP er en musikktjeneste som gir deg tilgang til mer enn 25 millioner låter. Du kan bruke WiMP på din PC, Mac, mobil, tablet eller Squeezebox. Oversikten under viser deg hvilke plattformer WiMP er tilgjenglig på. Du må ha en gyldig WiMP-konto for å kunne logge inn i WiMP etter at du har lastet ned applikasjonen. Har du ikke WiMP-konto? Klikk her for å opprette en konto nå.
Er du Canal Digital kunde har du tilgang til WiMP på PC og Mac. Vil du ha WiMP på andre plattformer må du oppgradere ditt abonnement til Premium. Klikk her for å lese mer eller oppgradere til Canal Digital Premium.
PC/MAC
WEB PLAYER
WINDOWS
MAC OSX
MOBIL
iPHONE
ANDROID
TABLET
iPAD
ANDROID
NETTVERKSSPILLER
BLUESOUND
SONOS
SQUEEZEBOX
RAUMFELD
HIFIAKADEMIE
ELECTROCOMPANIET
BLADELIUS
APPLE TV