X

WiMP BLIR TIDAL

 

Etter en vellykket lansering av TIDAL i USA, Canada, Storbritannia og mer enn 20 andre land, vil WiMP nå skifte navn og leve videre under merkevaren TIDAL. Det er derfor ikke lenger mulig å lage nye WiMP-kontoer.

Dersom du har en eksisterende WiMP-konto, kan du nå logge deg inn i både WiMP og TIDAL med denne.

TIDAL er som WiMP, en musikktjeneste med fokus på redaksjonelt innhold og lossless lydkvalitet. I tillegg til vår norske redaksjons anbefalinger, vil du nå også få tilgang til aktuelle musikknyheter fra våre avdelinger over hele verden.

FORTSETT TIL TIDAL.COM

Har du en WiMP-konto? Logg inn her

x
Jeg synger høyt av glede (Remaster)
13 spor (42:01)
14.02.1981
Forhåndslytting gir deg kun tilgang til 30 sekunder av hver låt med begrenset lydkvalitet.
Du må åpne WiMP for å høre på hele låter i full kvalitet.
Andre album av Aage Samuelsen i WiMP (10 av 17)
Diamanter - Det Synger i Mitt Hjerte (Remaster) Diamanter - Det Synger i Mitt Hjerte (Remaster) Jeg Har Vandret Med Jesus Jeg Har Vandret Med Jesus Den Tiden Glemmer Jeg Aldri... Den Tiden Glemmer Jeg Aldri... Det er vekkelsesluft over landet (Remaster) Det er vekkelsesluft over landet (Remaster) Diamanter - Diamanter Varer Evig Diamanter - Diamanter Varer Evig
Aage Samuelsen - `100 år - De beste sangene Aage Samuelsen - `100 år - De beste sangene Han frelste meg (Remaster) Han frelste meg (Remaster) Huset i Hallelujagaten (Remastered) Huset i Hallelujagaten (Remastered) Stem i en sang (Remaster) Stem i en sang (Remaster) Herrens stridsmann (Remaster) Herrens stridsmann (Remaster)