X

WiMP BLIR TIDAL

 

Etter en vellykket lansering av TIDAL i USA, Canada, Storbritannia og mer enn 20 andre land, vil WiMP nå skifte navn og leve videre under merkevaren TIDAL. Det er derfor ikke lenger mulig å lage nye WiMP-kontoer.

Dersom du har en eksisterende WiMP-konto, kan du nå logge deg inn i både WiMP og TIDAL med denne.

TIDAL er som WiMP, en musikktjeneste med fokus på redaksjonelt innhold og lossless lydkvalitet. I tillegg til vår norske redaksjons anbefalinger, vil du nå også få tilgang til aktuelle musikknyheter fra våre avdelinger over hele verden.

FORTSETT TIL TIDAL.COM

Har du en WiMP-konto? Logg inn her

x
Found
11 spor (42:29)
20.02.2012
Forhåndslytting gir deg kun tilgang til 30 sekunder av hver låt med begrenset lydkvalitet.
Du må åpne WiMP for å høre på hele låter i full kvalitet.
Om dette albumet
Stortalentet Heidi Solheim fra Tromsø har gjort seg bemerket som vokalist og låtskriver i bluesrockbandet Pristine, og med Found debuterer hun som soloartist. I samarbeid med Andreas Mjøs fra Jaga Jazzist, som også produserte Pristine-debuten Detoxing fra 2011, har Solheim laget et sjelfullt og melodisk album i spennet mellom pop og soul, hvor tempoet bygges gradvis opp og lar henne utnytte sin formidable vokal til fulle. Albumet har bidrag fra et stjernelag av Tromsø-scenens beste musikere, samt en hel del kjente navn fra kretsen rundt Jaga og produsent Mjøs. De to første singlene fra albumet var den vakre balladen "My Bad" og mykt arrangerte "Come What May".

Denne digitalutgaven inneholder bonussporet "Coffee".
Andre album av Heidi Solheim i WiMP
Dinosaus Dinosaus Drømmesangen Drømmesangen The Streets The Streets Growing Wild Growing Wild Monkey's Man Monkey's Man
Come What May Come What May
My Bad My Bad